Ma Provence šampon

Ma Provence šampon

Tokrat nekaj čisto drugačnega. “Review” šampona. Čeprav nisem imela namena pisati tovrstnih blogov, je čas za izjemo. Enostavno zaradi navdušenosti in v upanju, da bo šampon navdušil še koga. 🙂sampon-ma-provance

V zavitku zraven šampona najdeš priložen samolepilni obešalnik na katerem lahko po uporabi hraniš šampon. Dobra ideja, ampak meni se je zelo hitro odlepil.

Na etiketi  je napis:

ORGANSKE SESTAVINE: 99,9% sestavin naravnega izvora, 10% sestavin izvira iz organskega kmetovanja.

RASTLINSKE SESTAVINE: organsko karitejevo maslo, glicerin, rastlinski in sadni ekstrakti brez petrokemičnih sestavin in parabenov.

BREZ BARVIL IN KONZERVANSOV. Naravna obravanost je posledica gline.

NAVODILO: nanesite neposredno na mokre lase, spenite nato temeljito izperite. Naknadna uporaba balzama ni potrebna.

VARUJE OKOLJE 30x manjša teža embalaže.

Sprva se mi je šampon (z luknjo v sredini) zdel neroden za uporabo, vendar sem hitro “osvojila” tehniko uporabe trdih šamponov. Ko ga naneseš na mokre lase se dobro peni. Nežen cvetlični vonj pa poskrbi za zelooo prijetne vonjave. Lasje so po umivanju dišeči in mehi. Moja pogostost umivanja las se je zamaknila iz 2 na 4 dni (če je sila tudi 5). Balzama ne uporabljam več, saj mi šampon las ne izsuši in volumen je neverjeten (prej ga skoraj ni bilo)! Balzam nadomestim z nekaj kapljicami olja in to je to.

Šampon bi naj bil primerljiv z dvema plastenkama tekočega šampona. Cena je cca 8€.best-trio

Poznaš/uporabljaš trdi šampon?

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

2 Comments

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....