Najboljša orodja, ki ti bodo pomagala pri večji produktivnosti

Najboljša orodja, ki ti bodo pomagala pri večji produktivnosti

Včasih lahko prevelika izbira orodij vodi do upada produktivnosti. Zato v tej objavi delim svoja najljubša orodja, ki mi pomagajo pri večji organiziranosti in produktivnosti (morda bodo tudi tebi). 🙂

 

Meistertask

Meistertask uporabljam predvsem za svoj biznis in organizacijo projektov. Gre za preprosto, pregledno in predvsem privlačno orodje. Prav pa pride tudi za delo v timu, kjer je potrebno dobro organizirati projekt.

Meistertask

Paper by FiftyThree

Ta aplikacija je odlična za združevanje zapiskov, fotografij in skic. Zadnji čas sem z njo že kar malo zasvojena. Uporabljam jo na iPhonu in na iPadu za risanje raznih diagramov in predvsem skic. Uporabna pa je tudi takrat, ko je potrebno na fotografijo narisati še kakšne dodatke. Predvsem mi je všeč, ker je preprosta, vendar zelo zmogljiva aplikacija. Edino, kar pogrešam je, da bi svoje kreacije lahko snela tudi v kakšnem drugem formatu kot png.

Paper 53

Tomato Timer

Tomato Timer uporabljam skupaj s tehniko Pomodoro. Je super orodje, ki me opomni, ko preteče 25 min in je čas za 5 min odmora. Še posebej pride prav, kadar me čakajo ne najljubša opravila, ki pa vseeno morajo biti opravljena ali kadar mi motivacija za delo nekoliko upade. Ne uporabljam pa je pri ustvarjalnem delu (npr. pri risanju).

Tomato Timer

Google Drive

Prejšnji mesec sem končno prestavila svoje delo na Google Drive. To je uporabno, saj imam zdaj vse na enem mestu in lahko dostopam do posameznih datotek od koderkoli in s katerokoli napravo. Več, zakaj obožujem Google Drive pa si lahko prebereš v eni izmed mojih objav.

Google Drive

Wunderlist

Wunderlist zadnji čas uporabljam le kot nakupovalni seznam, ki si ga deliva s partnerjem. Je super in hitra aplikacija, ki omogoča kreiranje različnih seznamov.

Wunderlist

IFTTT

IFTTT omogoča povezovanje različnih aplikacij. Jaz ga uporabljam predvsem za samodejne objave iz bloga na nekatera družabna omrežja.

Ifft

Unroll.Me

S tem orodjem lahko maile združiš v t. i. Rollup. Zanj nato nastaviš, kdaj ga želiš prejeti kot združen e-mail vseh mailov. Kar pa je pri Unroll.Me še posebej uporabno je, da omogoča odjavo od neželenih mailov v enem koraku.

Unrol.Me

Passpack

Passpack je orodje, ki poskrbi za moja gesla, da so pregledno shranjena in dostopna na enem mestu. Pomembnejša gesla pa hranim posebej.

 

Feedly

Feedly je orodje za organizacijo in branje najljubših spletnih virov, kot so blogi, spletne revije, publikacije… in to na enem mestu.

 

Deezer 

Za poslušanje glasbe večinoma uporabljam Deezer, ki omogoča poslušanje že pripravljenih seznamov glasbe. Seveda pa omogoča tudi ustvarjanje seznamov po svojem okusu.

Deezer

Audible

Včasih si med delom zaželim poslušanja kakšne dobre knjige. V tem primeru je super izbira Audible, ki ima ogromno zbirko knjig, med katerimi zmeraj najdem kakšno zanimivo.

Audible

Katera pa so tvoja najljubša orodja, ki ti pomagajo pri organizaciji in večji produktivnosti? Deli jih z nami v komentarju spodaj! 🙂

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....