Maja Ojsteršek
Splet|Design|Blog

GRAFIČNO OBLIKOVANJE


Imej znamko, ki bo resnično predstavila tebe in tvoj posel.

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA

Imej znamko, ki bo resnično predstavila tebe in tvoj posel. Tako v online, kot tudi offline svetu, tiskanih in elektronskih gradiv.

KAJ VSE JE VKLJUČENO:
✔ 3 koncepte logotipa
✔ Primarni logotip
✔ Sekundarni logotip
✔ Favicon logo
✔ Barvna paleta
✔ CGP-priporočila uporabe
✔ Profilke za dr. omrežja
✔ Dizajn vizitke
✔ 2 reviziji

ČASOVNI OKVIR:
2 tedna

INVESTICIJA:

od 350€

 

REZERVIRAJ BREZPLAČEN POSVET

OBLIKOVANJE PO MERI

Imaš najboljšo grafično podobo, sedaj pa potrebuješ še gradiva, ki bodo v skladu s tvojim CGP. Pa naj bo to vizitka, cenik, ikone, grafike za spletno stran ali tisk, urejanje/editiranje fotografij in optimizacija za splet, knjige, promocijski material, banerji, vabila, predloge za e-mail, dokumenti ali kakšna čisto druga gradiva.

KAJ VSE JE VKLJUČENO:
✔ Oblikovanje dogovorjenega gradiva
✔ Priprava za tisk

ČASOVNI OKVIR:
Po dogovoru

INVESTICIJA:

Po dogovoru

 

REZERVIRAJ BREZPLAČEN POSVET


FAQ

Kakšen je tvoj proces dela?

Po podrobnem poizvedovanju kaj potrebuješ, kdo je tvoja idealna stranka in vse tvoje zahteve in želje pripravim 3 koncepte. Glede na izbrani koncept se nato naredijo še morebitne spremembe in pripravim končni logotip, vse različice in vse dogovorjene aplikacije.

 

Kaj pa, če mi noben koncept ni všeč?

Pred samo kreacijo konceptov podrobneje raziščem tvoje področje in tvoje želje potrebe. Zato je tudi pomembno, da mi podaš vse informacije, da lahko ustvariva koncepte, ki ti bodo zelo všeč. Izbrani koncept pa se potem lahko še spremeni, lahko se tudi dva združita… na koncu je pomembno, da ustvariva končno podobo, ki bo odlično predstavljala tebe in tvoje podjetje.

 

Kaj pomeni 2 reviziji?

Z drugimi besedami bi lahko rekla - 2 pregleda. Prva revizija je pri izbiri konceptov, druga pri končnem logotipu. 

Kaj pa, če potrebujem še kakšne druge aplikacije?

Ni problema. Pred sami ustvarjanjem se dogovoriva o vseh aplikacijah, ki jih potrebuješ. Najpogosteje so to vizitke, predloge za račun, dokumente, ceniki, promocijski letaki, oglasi, štampiljke, majice in podobno… Kar koli potrebuješ se lahko naredi tudi kasneje, seveda pa je najbolje vse v paketu, tako da imaš potem vse, kar potrebuješ takoj na voljo. 

 

Kako pa je s plačilom?

Plačilo je razdeljeno na dva dela 50 % kot akontacija ob potrditvi ponudbe in 50 % ob zaključku projekta. 

 

Kdaj lahko začneva?

Odvisno od mojega in tvojega urnika. Vsakemu projektu se namreč popolnoma posvetim, zato rezerviram čas za vsak posamezni projekt posebej, hkrati pa v tem času potrebujem tudi tvoje povratne informacije, pripravljene materiale. 

Predlagam, da rezerviraš termin, ki ti najbolj ustreza za brezplačen posvet in takrat določiva časovni okvir za tvoj projekt.

 


ZADNJI PROJEKTI