Maja Ojsteršek
Splet|Design|Blog

Planer 2016 je tukaj!

Planer 2016

 

Planer za leto 2016, ki ti bo pomagal, da v novo leto vstopiš bolj organizirano in fokusirano!

 

Naroči ga sedaj!

Nakup je možen le s prednaročilom.

Naročila zbiram do 7. 12. 2015.

Planer 2016

 

Kaj vsebuje?

 • leto na dveh straneh za leto 2016
 • mesec na dveh straneh za leto 2016
 • teden na dveh straneh za leto 2016
 • prazne strani za zapiske
 • prazne strani za načrte

Njegove lastnosti:

 • velikosti 17cm x 12cm 
 • debeline cca 2-3cm (odvisno od števila strani)
 • 170g nepremazni papir

Njegove posebnosti:

 • uporaben za različne namene
 • snemljive strani in platnice
 • snemljiva pregrada
 • veliko prostora za dodatne zapiske
 • možnost dodajanja listov (do 150)

Planer 2016

 

 

 

 

Planer 2016

Planer 2016 za bolj organizirano in fokusirano življenje!

 

Naroči ga sedaj!

Cena: 20EUR/kom

 

Nakup je možen le s prednaročilom.

Naročila zbiram do 7. 12. 2015.

Dostava

Izdelke dostavlja Pošta Slovenije na naslove v Sloveniji in bodo odposlani po zaključenem zbiranju naročil (predvidoma 3-5 delovnih dneh po zaključku).

 • Za naročila nad 100 EUR je dostava brezplačna.
 • Pri naročilih do vključno 99 EUR stroški pakiranja in dostave znašajo 3 EUR.

 

Način plačila

 V spletni trgovini lahko plačate trenutno le po predračunu.

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri Delavski hranilnici d. d., z naslednjimi podatki:

Maja Ojsteršek s.p.
Jelovškova ulica 11
1360 Vrhnika
TRR: SI56 6100 0000 9005 827

Pogoji poslovanja

1. Temeljne določbe

S spletno trgovino upravlja Maja Ojsteršek s.p. (v nadaljevanju: upravljalka).

Z uporabo spletne trgovine se uporabnik oziroma stranka strinja s Splošnimi pogoji poslovanja spletne trgovine.

Upravljalka spletne trgovine si prizadev za točnost navedenih podatkov in si pridružuje pravico do sprememb. Dopuščena je možnost tipkarskih napak. Fotografije v spletni trgovini so lahko simbolične. Dekorativni dodatki ob izdelkih na fotografijah so izvzeti iz dobave.

Kakršnakoli uporaba vsebine spletne trgovine in fotografij je dovoljena le z izrecnim soglasjem upravljalke. Vse avtorske pravice so pridržane.

 

2. Varovanje zasebnosti

Z registracijo v spletno trgovino uporabnik jamči za točnost navedenih podatkov in zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom do spletne trgovine dostopal le on oziroma pooblaščena oseba. Hkrati soglaša, da upravljalka spletne trgovine obdeluje podatke za namene poslovnih evidenc, oglaševanja in prilagajanja vsebin uporabniku v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Upravljalka spletne trgovine osebnih podatkov ne posreduje tretjim osebam.

Osebni podatki in pogodbe se hranijo za čas registracije v spletni trgovini in se izbrišejo z izbrisom računa uporabnika.

Spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke, ki služijo za pravilno izvedbo naročil, zbiranje podatkov o uporabi naših storitev in prilagajanje vsebin obiskovalcem. Z uporabo spletne trgovine se uporabnik strinja z uporabo piškotkov.

 

3. Sklenitev pogodbe

Prodajna pogodba se sklene med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno trgovino. Pogodba je sklenjena v trenutku, ko kupec potrdi naročilo. Pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

 

4. Cene

Vse cene so v EUR in ne vsebujejo stroškov dostave. Pridružujemo si pravico do spremembe cen. Spremenjene cene veljajo za nakupe do trenutka sklenitve pogodbe med kupcem in podjetjem, ki upravlja s spletno trgovino.

 

5. Zaloga

Če naročeni izdelki trenutno niso na zalogi, bo upravljalka spletne trgovine stranko o tem obvestil in sporočil predvideni čas dobave. Če se stranka s tem ne strinja, lahko odstopi od pogodbe.

 

6. Dostava

Uspešno oddana in plačana naročila bodo odposlana predvidoma v roku 3-5 delovnih dneh po zaključenih naročilih.

Izdelke dostavlja Pošta Slovenije na naslove v Sloveniji.

Za naročila nad 100 EUR je dostava brezplačna. Pri naročilih do vključno 99 EUR stroški pakiranja in dostave znašajo 3 EUR.

Če so prejeti izdelki ob dostavi poškodovani, mora kupec o tem nemudoma obvestiti upravljavca spletne trgovine na elektronski naslov [email protected]

 

7. Način plačila

V spletni trgovini lahko plačate zaenkrat le po predračunu

Plačilo po predračunu se opravi na tekoči račun, odprt pri Delavski hranilnici d. d., z naslednjimi podatki:

Maja Ojsteršek s.p.

Jelovškova ulica 11

1360 Vrhnika

TRR: SI56 6100 0000 9005 827

Rok za plačilo po predračunu je 3 delovne dni po prejemu predračuna. V kolikor predračun v tem času ni plačan, se smatra, da kupec odstopa od naročila.

 

8. Odstop od pogodbe in vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga obvesti upravljavca spletne trgovine, da odstopa od pogodbe. Kupec lahko o odstopu obvesti prodajalca preko odstopnega obrazca spletne trgovine, z obvestilom preko elektronske pošte na naslov [email protected] ali drugim pisnim obvestilom.

Kupec je dolžan izdelke vrniti najkasneje v roku 14 dni od obvestila, da odstopa od pogodbe. Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani, v originalni embalaži, iz pošiljke pa mora biti razvidna identifikacija naročila. Stroške v zvezi z vračilom blaga nosi kupec. Prodajalec bo odklonil sprejem pošiljke z vračilom blaga, če bi moral ob prevzemu poravnati stroške pošiljanja.

V primeru odstopa od pogodbe prodajalec nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila. Prejeta plačila se vrnejo z nakazilom na bančni račun, ki ga navede kupec.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe, če je bil izdelek narejen posebej po njegovih željah.

 

9. Stvarne napake

Kupec lahko v primeru stvarnih napak na izdelkih ali dobave napačnih izdelkov uveljavlja pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Če stvar nima lastnosti, potrebnih za njeno običajno rabo, ali prodajalcu predhodno znano posebno rabo, ali izrecno dogovorjenih lastnosti, in če je potrošnik v roku iz prejšnjega odstavka pravilno obvestil prodajalca o napaki, lahko od prodajalca zahteva odpravo napake, vrnitev dela kupnine v sorazmerju z napako, zamenjavo blaga ali vračilo kupnine. Stroške z odpravljanjem stvarne napake nosi prodajalec.

 

10. Omejitev odgovornosti

Kupec je odgovoren, da z izdelki ravna skrbno in v skladu z njihovim namenom. Prodajalec ne jamči za okvare in poškodbe na izdelku, ki so posledica nepravilne ali neskrbne uporabe.

 

11. Poslovanje s podjetji

Kadar kupec ni potrošnik v smislu Zakona o varstvu potrošnikov, ne veljajo določbe 8. in 9. točke splošnih pogojev poslovanja. Namesto teh se uporabljajo splošna pravila Obligacijskega zakonika.

 

12. Veljavnost splošnih pogojev poslovanja

Splošni poslovanja veljajo od 11. 11. 2015 do preklica in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Stranki je v trenutku nakupa na voljo aktualno besedilo splošnih pogojev poslovanja.

 

13. Podatki o upravljavcu spletne trgovine

Maja Ojsteršek s.p.

Jelovškova ulica 11

1360 Vrhnika

Matična št.: 6719724000

Davčna št.: 84838221

Tel: 051 369 401

E-mail: [email protected]

Nisem zavezanka za DDV.

 

14. Avtorskopravno varstvo

Besedilo teh splošnih pogojev poslovanja je avtorskopravno varovano in brez predhodnega soglasja avtorja ni dovoljena reprodukcija, distribucija, predelava ali kakršnakoli drugačna nadaljna uporaba v komercialne ali nekomercialne namene.

 

Ljubljana, 11. 11. 2015