Maja Ojsteršek
Splet|Design|Blog

PsiHara


Spletna stran za terapije in svetovanja.

Spletno stran si lahko ogledaš na www.psihara.si

Načrtovanje spletne strani

Načrtovanje spletne strani glede na želeno vsebino in funkcionalnosti strani.

Oblikovanje

Oblikovanje nove spletne strani in njenih podstrani.

Postavitev strani

Vzpostavitev CMS sistema za lažje upravljanje celotne spletne strani in postavitev celotne spletne strani, SEO optimizacija in prilagoditev za mobilne naprave.

Oblikovanje ikon

Oblikovanje ikon za posamezne storitve.

Optimizacija

Spletna stran je optimizirana za brskalnike in mobilne naprave.

E-mail in analitika

Oblikovanje in vspostavitev e-mail liste (Mailchimp) in spletne analitike.   • Tina Korošec, PsiHara

    Vsekakor bi rekla, da si pravi naslov za izdelavo spletne strani in bi te toplo priporočila (kar itak delam, vsakič, ko je priložnost za to :)). Predvsem, ker imaš prefinjen okus za oblikovanje in lepe stvari, kar je pri spletni strani ključnega pomena, kot tudi, da si izredno samoiniciativna, kar pomeni, da že sama pomisliš in tudi narediš tiste stvari, ki oceniš, da bi jih bilo dobro narediti. In je zato sodelovanje s tabo v veliko veselje, saj prevzemaš popolno odgovornost za svoj del dela in tako preprečiš, da bi projekt izdelave spletnih strani, postal stresen in tak, v katerem mora naročnik misliti na vse, čeprav to ni njegovo področje in ga spremeniš v pravo veselje in na koncu v čudovit izdelek.

    Zaenkrat pri samem poslu ni nekih učinkov zaradi spletne strani, je pa vsekakor nek premik pri pozicioniranju in prepoznavnosti, ker (predvsem) na podlagi spletne strani dobivam povabila za sodelovanje pri člankih, intervjujih… Ampak vsekakor vidim, da je spletna stran dobra naložba in verjamem, da bo tista pika na i, ki bo kliente, ki se še odločajo za udeležbo na terapijah ali delavnicah, prepričala, da se odločijo za moje storitve.


Zadnji projekti