Šola za novodobne boginje


Šola za novodobne boginje: Boginja, ki spušča, odpušča, se prepusti, plava s tokom, požanje darove in gre na počitek v svojo temo.

OBLIKOVANJE GRAFIK ZA INSTAGRAM

Oblikovanje grafik za Instagram Stories, Feed za šolo Boginja, ki spušča, odpušča, se prepusti, plava s tokom, požanje darove in gre na počitek v svojo temo in Čas žetve in teme.

OBLIKOVANJE NASLOVNICE ZA ŠOLO

Oblikovanje naslovnic za šolo Boginja, ki spušča, odpušča, se prepusti, plava s tokom, požanje darove in gre na počitek v svojo temo in Čas žetve in teme.

OBLIKOVANJE GRAFIK ZA FACEBOOK

Oblikovanje grafik za Facebook za šolo Boginja, ki spušča, odpušča, se prepusti, plava s tokom, požanje darove in gre na počitek v svojo temo in Čas žetve in teme.

Kategorija
Design
Tags
celostna grafična podoba, design, grafično oblikovanje, internetna stran, internetna trgovina, izdelava spletne trgovine, izdelava spletnih strani, kako narediti spletno stran, kako narediti spletno trgovino, kako narediti svojo spletno stran, kako ustvariti spletno stran, ki obožujejo počitnice na morju. Na strani je možno najeti katamaran ali jadrnico in se podati na aktivne počitnice s skiperjem ali brez., logo, logotip, maja ojsteršek, oblikovanje, oblikovanje logotipa, optimizacija spletnih strani, poceni spletne strani, spletna stran, spletna trgovina, spletne strani, spletne trgovine, ustvari spletno stran, wordpress