Strletova kmetija


Kmetija z obrobja idiličnega Ljubljanskega barja, najbolj poznana po domačem TaStrletovem sladoledu, malo pa tudi po sušeni ječmenovi travi in polnozrnatih mokah. TaStrletov sladoled je slasten domač sladoled iz mleka in mlečnih proizvodov ter ostalih skrbno izbranih surovin s Strletove kmetije.

Spletno stran si lahko ogledaš na www.strletova-kmetija.si

NAČRTOVANJE SPLETNE STRANI

Načrtovanje spletne strani glede na želeno vsebino in funkcionalnosti strani.

OBLIKOVANJE

Oblikovanje nove spletne strani in njenih podstrani.

POSTAVITEV STRANI

Vzpostavitev CMS sistema za lažje upravljanje celotne spletne strani in postavitev celotne spletne strani, SEO optimizacija in prilagoditev za mobilne naprave.

SPLETNA ANALITIKA

Vspostavitev spletne analitike.

Kategorija
Spletna stran
Tags
celostna grafična podoba, design, grafično oblikovanje, internetna stran, internetna trgovina, izdelava spletne trgovine, izdelava spletnih strani, kako narediti spletno stran, kako narediti spletno trgovino, kako narediti svojo spletno stran, kako ustvariti spletno stran, ki obožujejo počitnice na morju. Na strani je možno najeti katamaran ali jadrnico in se podati na aktivne počitnice s skiperjem ali brez., logo, logotip, maja ojsteršek, oblikovanje, oblikovanje logotipa, optimizacija spletnih strani, poceni spletne strani, spletna stran, spletna trgovina, spletne strani, spletne trgovine, ustvari spletno stran, wordpress