Si za foto izziv?

Si za foto izziv?

Bi se rad/a izboljšal/a v fotografiji? Vaja dela mojstra.

Velikokrat mislimo, da imamo premalo časa za fotografiranje, v resnici pa si ga samo preredko vzamemo. Kakšna dodatna spodbuda je zato zelo dobrodošla in ravno temu je namenjen foto izziv, ki bo poskrbel, da bomo celo leto foto-aktivni. Namenjen je vsem, ki vas zanima fotografija, ne glede na to ali je to tvoj hobij ali se s fotografijo ukvarjaš profesionalno.

Kako sodeluješ?

Spremljaj moj ali Sanjin blog, kjer bova na vsaka dva tedna objavili izziv skupaj z nekaj malega materiala za inspiracijo. Potem boš imel/a dva tedna časa, da se posvetiš fotografiranju, poskusiš najti zanimive motive, preizkusiš različne tehnike, nato pa najboljše fotografije objaviš na svojem najljubšem omrežju (Facebook, Twitter, Instagram ali Pinterest) in zraven uporabiš oznako #fotoizziv2015 ter oznako posameznega izziva, ki bo določena sproti. Svoje fotografije lahko izpostaviš tudi tukaj na blogu, tako da povezave do njih objaviš v komentarjih.

 

Če želiš, da te vsakih 14 dni o novem izzivu obvestim preko e-maila, ga vpiši v spodnje okno:

*Izziv je zaključen*

 

*prijavo moraš potrditi še preko povezave, ki jo prejmeš na e-mail

Koliko časa traja?

Izziv se začne 21.1. 2015, trajal bo eno leto, teme pa bodo objavljene vsako drugo sredo. Izziv seveda ni zavezujoč, lahko sodeluješ kolikor dolgo želiš, se izzivu pridružiš tudi vmes ali pa sodeluješ le pri posameznih temah… skratka po želji. 

 

Torej, midve bova poskrbeli za to, da ti ne bo potrebno razmišljati o tem, kaj, kako in kdaj fotografirati, ti pa se 100% posvetiš fotografiranju in objaviš svoje najboljše fotke!

Velja?

Dobrodošel/a, da se nama pridružiš!

Kakšni bodo izzivi?

Teme izzivov bodo raznolike, tako po motivih kot po tehnikah fotografiranja:

Vse moje fotografije izziva si lahko ogledaš tukaj.

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....