Poslušanje knjig

Poslušanje knjig

Vsi vemo kako super je branje knjig. Kaj pa poslušanje knjig? Zadnje čase mi je slednje precej ljubše. Istočasno lahko zraven namreč počnem še marsikaj drugega: npr. delam za računalnikom, pečem, rišem grafične zadeve, fotošopiram slike, poslušam na poti do trgovine, v avtu… Skratka idealno zame!

audiobook

Amazonovo Audible, je ena večjih zbirk audio knjig, ki je založena z več kot 150 000 naslovi. Zraven vsake knjige najdeš opis, mnenja uporabnikov in, kar je meni najbolj všeč: predogled oz. del knjige lahko pred nakupom poslušaš (ala ”sample”)… Možno jih je poslušati na računalniku, tablici, ali telefonu. Kupljeno knjigo pa lahko tudi zamenjaš ali vrneš (vendar ne knjig, ki jih prejmeš brezplačno). Edino cene, če bi jih poslušal več na mesec, so lahko hitro visoke. Spodaj navedene cene, so cene za člane (članstvo lahko kadarkoli prekineš-preverjeno):

  • 1 knjiga na mesec $14.95
  • 2 knjigi na mesec $22.95
  • 12 knjig naenkrat $149.50
  • 24 knjig naenkrat $229.50

 

Trenutno Audible ponujajo prvi mesec brezpalčno članarino (klik), kar pomeni, da prejmeš 1 kredit, ki ga lahko zamenjaš za eno knjigo. Članarino lahko prekineš takoj, ko unovčiš kupon za brezplačno knjigo, ki jo lahko nato ne glede na članstvo, neomejeno poslušaš. 🙂

Če potrebuješ idejo katera knjiga bi bila prva, predlagam #GIRLBOSS, avtorice: Sophia Amoruso. 🙂

 

*Trenutno so knjige le v angleškem, švedskem, španskem, danskem in ruskem jeziku
Poznaš Audible? Kako se ti zdi?

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....