Seksi presne sladice

Seksi presne sladice

Čeprav redko kupujem knjige v fizični obliki, si občasno kakšno z veseljem privoščim – tudi kakšno z recepti. Pretežno s sladicami, seveda. In pred kratkim se je na moji knjižni polici znašla tudi knjižica presnih sladic – Seksi presnih sledic. In ne, ne preferiram presnega ali ne-presnega, pri nas se najde vsakega nekaj.

 

Tako pa pravijo o knjigi: “Sašo Šketa, avtor priljubljenih receptov s spletne strani Presno.si že vrsto let ustvarja in raziskuje presne sladice. V knjigi Seksi presne sladice najdeš 38 priročnih receptov za zdrave sladice brez slabe vesti.” 

 

Knjiga vsebuje čudovite fotografije, ob katerih se ti kaj hitro pocedijo sline. Priprava sladic je pravzaprav precej preprosta, le sestavine znajo biti finančno večji zalogaj. Ampak na koncu tudi to odtehta. Kar me je najbolj navdušilo je, da so sladice precej hitro pripravljene (če imaš dober blender) in predvsem zeloooo okusne… in verjetno bi lako rekla, da tudi precej bolj zdrave.

 

Moji trenutno najljubši sladici (vseh še mi ni uspelo preizkusiti) sta zagotovo Bananina torta z arašidi in Marelični trufleji s pomarančo (v mojem primeru brez pomaranče, ker nekako ne zaupam lupinici citrusov).

 

Čeprav večino receptov (če ne vse) najdeš tudi na spletni strani, pa ima knjiga v fizični obliki vsekakor svoj čar! 🙂 Priporočam!

 

p.s. objava ni sponzorirana.

 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....