5 najljubših vikend dejavnosti

5 najljubših vikend dejavnosti

Kljub vikendu se pri nas jutra začnejo zgodaj. Verjetno zaradi ustaljenega bioritma, ali pa le zaradi navdušenja nad vikendom. 🙂 Začne se z vodo, jogo, zajtrkom in seveda kavo. Nato pa akcija! 5 dejavnosti vsakega vikenda (če je le možno):

 5-vikend-dejavnosti

 

Rekreacija

Čez vikend si je res super vzeti več časa za rekreacijo. V tem času, ko vreme ni preveč prijetno, je pri meni najbolj aktualna joga, pilates, sprehod in agility. Kmalu pa mislim, da se bo začela tudi sezona teka. Odlična rekreacija pa je tudi daljši sprehod in za popestritev “izlet” na štajersko. 🙂

 

Ustvarjanje in čas zase

Nekoliko več časa poskušam nameniti fotografiji in seveda letošnjemu foto izzivu. Zakaj čez vikend? Predvsem zaradi naravne svetlobe, ki mi je ob popoldnevih kar malo primanjkuje. 🙂 V miru pripravim tudi, kakšno novo vsebino za blog in nekaj časa namenim razvajanju (npr. maska za obraz, manikura, kopel, dobra knjiga, nanizanka…).

 

Cartljanje in čas za družino

Ni boljšega, kot se po kosilu zlekniti na kavč, ali še raje kar v posteljo, in si v najboljši družbi privoščiti mini počitek ob dobrem filmu, nanizanki ali knjigi. 🙂

 

Pečenje

Čez vikend je običajno dovolj časa tudi za pečenje, za kakšno novo sladico ali časovno zahtevnejše piškote. Če vseeno nimam časa za pečenje, se raje sploh ne lotim ali spečem kaj “na hitro”, če pa le imam čas je to zame super razvedrilo in sprostitev!

 

Planiranje

Vikend pa je čas tudi za planiranje prihajajočega tedna (delo, jedilnik, druge dejavnosti…). Dobro planiran teden mi predstavlja veliko manj stresa čez cel teden, velik prihranek časa, predvsem pa večjo produktivnost.

 

No po vsem tem je pa je vikenda že skoraj konec.

Lepo preživi še preostanek nedelje in z nami deli najljubše vikend dejavnosti! 🙂

 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....