Danes je pravi čas – freebie za 2018

DANES JE PRAVI ČAS

Danes je pravi čas – freebie za 2018

Za zastavljanje novih ciljev je novo leto res tako čarobno…
…ampak zakaj ne bi začeli že danes?
Zakaj ne bi že danes začeli uresničevati svojih sanj?
 
Ni treba čakati do konca meseca, z načrtovanjem in uresničevanjem lahko začneš že danes, zdaj.
 
Kaj si torej želiš v življenju? Pa ne samo na enem področju. Življenje je skupek različnih področjih in da smo srečni, zadovoljni, je potrebno, da uravnovesimo vsa področja. Vse svoje želje in cilje je fino napisati na list papirja. Možgani so namreč nagnjeni k iskanju rešitev in s pisanjem jim daš jasna navodila, kaj želiš.
 
Da bo vse lažje, sem pripravila nasitljiv planer oz. načrt za zastavljanje novih ciljev na vseh področjih. Skozi ta freebie te vodim, da si zastaviš cilje in se jih vsak mesec tudi držiš. Uporabiš lahko le prvi del, ki je vezan na mesece, ali celoten pdf, ki ti bo pomagal pri načrtovanju vsakega dne posebej.
 
Danes je pravi čas - freebie za 2018
 

Letni koledar

V letnem koledarju si lahko označiš vse pomembne datume (npr. rojstne dneve, obletnice, konference…):

 

Zastavljanje ciljev

Ta stran je prav posebna! Namenjena je tvojim ciljem, željam. Vsak okvirček pokriva svoje področje življenja. Za vsako področje si tako lahko zastaviš cilje in tako uravnovesiš celotno življenje. Izpolnjeno stran nato hrani na vidnem mestu, tako da se lahko večkrat spomniš zastavljenih ciljev.
DANES JE PRAVI ČAS
 

Mesečni načrt

Samo zastavljeni cilji ne bodo dovolj. Potrebna je akcija oz. najprej načrt, kako bo vse skupaj potekalo (če je to seveda smiselno). Če imaš npr. v načrtu kakšen večji projekt, ga razdeli na manjše dele in nato te dele razdeli po mesecih. Vsak mesec bo tako jasno, kaj je potrebno narediti.
DANES JE PRAVI ČAS
 

Spomni se, kaj se je dogajalo prejšnji mesec

Konec vsakega meseca je čas, da se spomniš, kaj vse se je dogajalo. Na eni strani je pomembno, da smo hvaležni, se spomnimo in zapišemo kaj vse lepega se je zgodilo (še bolje je, če to zapisuješ sproti) – to je odlična motivacija za naprej. Na drugi strani pa je to odločen čas, da preveriš, kaj vse je bilo narejeno za tvoje cilje in ali bo kaj potrebno naredit / prenesti še v nov mesec.
DANES JE PRAVI ČAS
 

Tedenski načrt

Če želiš še natančnejše, lahko planiraš tudi vsak teden posebej:
DANES JE PRAVI ČAS
 
Upam, da ti ta planer pride prav pri uresničevanju sanj in ne pozabi, da za načrtovanje in uresničevanje sanj, ni treba čakati do konca leta. Lotiš se lahko že danes! Freebie na 169 straneh (!) lahko snameš tukaj:


 
 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....