Dobro organizirani + brezplačen paketek predlog

Dobro organizirani + brezplačen paketek predlog

September je že tukaj in s tem začetek šole, konec dopustov, skoraj bo pa čas tudi za študente. Da bo pa začetek dober in organiziran, sem pripravila predloge, ki ti bodo pomagale pri planiranju tedna, posameznega dne in pri spremljanju novih navad.
 

 
Paket je sestavljen iz štirih strani:

Prva stran


 

Tedenski planer

V tedenski planer si lahko zapišeš vsa najpomembnejša opravila za prihajajoči teden, nekaj prostora pa je še za dodatne zapiske/ideje.

 

Dnevni planer

Za organizacijo posameznega dne sem namenila še nekaj več pozornosti. Vse potrebno je na eni strani. Najprej zapiše 3 najpomembnejša opravila – to so opravila, ki so tako pomembna, da tudi če samo to opraviš, bo tvoj dan produktiven! Potem je prostor za vsa opravila, če ti ostane nekaj več časa. Na desni strani se za vsak dan skušaj opomniti, za kaj si hvaležen/a in kaj bo današnji dan naredilo še posebej super. Ta del je zelo motivacijski in ti bo vsak dan vlil novo navdušenje! 🙂 Da pa čez dan ne pozabiš popiti dovolj vode, sem dodala še delček za spremljanje popite vode.

 

Spremljanje navad

Če se odločiš še za kakšno novo navado, ti bo ta stran priskočila na pomoč. Na eni strani namreč lahko spremljaš do 6 svojih novih navad in si vsak dan, ki je bil uspešen, to tudi označiš!

 
Tako, zdaj pa več skoraj ni izgovora, da se tvoj teden in dan začneta super produktivno! 🙂 Svoj paketek lahko snameš tukaj:
 
 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....