Feedly

Feedly

feedly

Read more, know more.

RSS bralnik Feedly je precej preprosta “aplikacija”, s pomočjo katerega lahko na enem mestu spremljam nove objave na različnih spletnih straneh + ne zamudim objav najljubših virov. Čeprav sem mislila, da je Google Reader nenadomestljiv, priznam, da me je Feedly pozitivno presenetil, še posebej v zadnjem času, ko je dočakal nekaj izboljšav.

 

In kaj mi je pravzaprav najbolj všeč pri Feedly-u? Enostavna uporaba in preglednost (nenasičenost menija) sta zagotovo na prvem mestu. Zraven tega je vire možno razvrstiti v poljubne (tematske) skupine, kar omogoča lažje spremljanje vsebine. Prispevke, ki so ti še posebej všeč, lahko shraniš za kasneje. Različni pogledi pa omogočajo, da si bralnik prilagodiš po popolnoma svojih željah. Izbiraš  lahko tudi med različnimi predlogami izgleda (no, bolj barvami). Če ti zmanjka gradiva za branje, pa Feedly ponuja precej dober isklanik novih, zanimivih virov.


Uporabljaš bralnik? Katerega?

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

2 Comments
 • Sabina
  Posted at 22:32h, 19 novembra Odgovori

  Ravno zadnjič sem nekaj klikala po feedlyju, očitno ga moram malo bolj natančno prečekirat, ker se sliši kot zanimiva in uporabna zadeva 🙂

  • Maja
   Posted at 08:31h, 20 novembra Odgovori

   Ja, menni je všeč in predvsem uporaben… vreden preizkusa. 🙂

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....