Moje top 3 aplikacije za organizacijo

Moje top 3 aplikacije za organizacijo

Moje top 3 aplikacije za organizacijo

Iphone je moj zvesti spremljevalec in me spremlja povsod. Ravno zaradi tega je nepogrešljiv osebni pomočnik in odličen pripomoček za organizacijo in posledično večjo produktivnost. Ko izbiram aplikacije mi je pomembno, da jo lahko uporabljam na različnih napravah: telefonu, tablici in računalniku, zelo pomembno pa mi je tudi to, da je aplikacija pregledna, hitra in predvsem uporabna.
Tukaj pa so moje tri najljubše:

 

Swipes

Swipes ti pomaga zbrati, organizirati in aktivirati pravo nalogo ob pravem času.

Swipes

 

Swipes uporabljam za naloge, ki jih moram opraviti čez dan. Še posebej prav pride na poti, ko imam pri roki telefon in si lahko na hitro zabeležim, kaj moram še postoriti. Všeč mi je, ker je aplikacija preprosta za uporabo, ima preprost (nenasičen) izgled, predvsem uporabna pa je za enostavno nastavljanje ure in datuma, ko se naloga pojavi na seznamu neopravljenih nalog. Tako ne rabim zmeraj gledati vseh nalog in se odločati, katero moram opraviti najprej. Poveže se lahko tudi Evernote, kar je velikokrat zelo uporabno. Edina stvar, ki me pri aplikaciji moti je počasna sinhronizacija med različnimi napravami.

 

  

Wunderlist

 

Wunderlist omogoča najlažjo pot do opravljenih nalog. Ne glede na to ali načrtuješ počitnice, deliš nakupovalni seznam s partnerjem, ali upravljaš več službenih projektov, Wunderlis ti pomaga, da opraviš vse osebne in strokovne naloge.

 

 

O Wunderlist aplikaciji sem sicer že pisala in še zmeraj je moja najljubša aplikacija za nakupovalni seznam, ki ga delim s partnerjem. Zraven tega pa jo uporabljam še za vodenje idej tem za blog in druge sezname idej, povezanih z biznisom. 🙂

 

  

Evernote 

Za vse kar počneš, je Evernote pravo delavno okolje.

 

 

Zaradi nepreglednosti in prenasičenosti z ikonami mi je  bil Evernote sprva neuporaben. Pred nekaj časa pa sem mu dala še eno priložnost in ga ponovno preizkusila. Moram priznati, da sem bila prijetno presenečena. V tem času se je precej izboljšal in ga zdaj redno uporabljam. Trenutno ga uporabljam predvsem za pisanje osnutkov za blog. Všeč pa mi je, ker je pregleden, enostaven za uporabo in odlično deluje tudi na telefonu. Predvsem uporaben je takrat, ko potrebujem dodati še fotografije in linke, ki jih enostavno kar “zmečem” v Evernote.
Zelo koristna je tudi integracija s Swipom. V Evernote najprej zapišem npr. draft bloga, dodam tag in pod nalogami v Swipe se pojavi nova naloga, kateri določim še dan in uro, ko nameravam dokončati draft. Presenetljivo uporabna zadeva! 🙂

 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....