Nova spletna stran Model Group

Nova spletna stran Model Group

Nova spletna stran Model Group

Za modno agencijo Model Group sva s Sanjo prenovili njihovo celotno spletno stran.
 model-group-imac
Model Group je prva in ena izmed večjih modnih agencij v Sloveniji, ki jo vodi nekdanji uspešni model Maja Bulc Raspopovič. Model Group sodeluje z vsemi večjimi oglaševalskimi agencijami, modnimi kreatorji, video in filmskimi producenti, fotografi in modnimi časopisi v Sloveniji, prav tako pa svoje najuspešnejše modele zastopa na tujih trgih, kjer za njih skrbijo modne agencije, kot so Next, IMG, Viva, City Models, Major in drugi. (več)

 

Ker je njihovo prejšnja stran potrebovala nekaj lepotnih popravkov, predvsem pa funkcionalnih izboljšav, so se odločili za prenovo spletne strani. S Sanjo sva se z veseljem lotili dela in celostno prenovili spletno stran.

 

Za dobro spletno stran je potreben dober in premišljen načrt, zato sva na podlagi pogovora in njihovih želja najprej pripravili načrt spletne strani. V njem sva zajeli funkcionalnosti nove spletne strani in kako bo razporejena obstoječa vsebina.

 

model-group-nacrtovanje
Ena izmed večjih želja pri prenovi je bila da bodo na spletno strano lažje in hitreje dodajali nove modele in urejali ostale vsebine na strani. Za preprostejše upravljanje strani sva zato postavili sistem, s katerim bo njihovo delo veliko lažje, predvsem pa hitrejše. Za zaščito pred zlorabo je onemogočeno shranjevanje fotografij, kar je bila še ena od želja agencije. Za vsak model je narejena posebna predstavitvena podstran, na kateri so osnovni podatki o modelu in galerija s fotografijami. Spletno stran pa sva oblikovali elegantno z minimalističnimi dodatki, ki v ospredje postavijo fotografije modelov in ostale vsebine.

model-group-almamodel-group-alma-galerija
Nova stran je tudi za obiskovalce bolj prijazna. Bodoči modeli lahko namreč na prenovljeni spletni strani preko spletnega obrazca posredujejo svoje podatke in fotografije v agencijo. Kar je pridobitev tako za nove modele, ki lahko izpolnijo obrazec in hitro posredujejo svoje podatke agenciji, kot tudi za agencijo, ki bo od modela tako dobila takoj želene podatke. Vsi obiskovalci pa lahko v kontakt z agencijo po novem stopijo tudi preko kontaktnega obrazca.

Nova spletna stran Model Group
Pri prenovi sva poskrbeli tudi za obiskovalce iz tujine, za katere je stran dostopna v angleškem jeziku. Veliko pozornost pa sva namenili tudi optimizaciji, tako optimizaciji fotografij kot tudi prilagoditvi strani za mobilnike.

Nova spletna stran Model Group

Končni rezultat je elegantna in preprosta spletna stran, s posodobljenim videzom in predvsem bolj funkcionalna spletna stran. Ogledaš pa si jo lahko na www.model-group.si.

Spletno stran najdeš tudi v mojem portfoliu!

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....