Novo leto, nov planer – kaj pa zdaj?

Novo leto, nov planer – kaj pa zdaj?

setting_planer

Eden izmed mojih najljubših dni ob koncu ali začetku leta je dan, ko si pripravim planer za novo leto! Če nimaš že vseh stvari zapisanih, beri naprej, morda te spomnim še na kaj, kar bi bilo vredno upoštevati pri pripravi novega planerja:

 

Pomembni datumi. Včasih je lahko precej neprijetno pozabiti na pomembne datume; npr.: rojstni dnevi bližjih, obletnice, poroke, drugi pomembni dogodki, pregled pri zdravniku, tehnični pregled avtomobila… zato jih je vredno še posebej označiti! 🙂

planer_rojstni_dan Osebni cilji. Cilje, ki jih želim doseči/izpolniti v tem letu, si zapišem in razdelim na manjše korake, ki vodijo do realizacije posameznega cilja.

 

Dopust, potovanja, počitnice, izleti (če jih že načrtuješ). Če potuješ dlje, ne pozabi na cepljenja, zdravstveno zavarovanje… tudi to so pomembni opravki na katere ni dobro pozabiti! 🙂

samolepilna_nalepka_planer_3

Za tedenske opravke npr. treninge si pripravim samolepilne listke. V planerju si na dan, za katerega imam v načrtu trening, nalepim samolepilni listek in ga po končanem treningu prestavim na naslednji predvideni dan.

samolepilna_nalepka_planer_2
samolepilna_nalepka_planer_4
samolepilna_nalepka_planer
Pripravim si tudi “check” list za blog in si nanj označim, kaj imam za posamezni blog že pripravljeno npr. besedilo, fotografijo… Če želiš, da o tem pišem več, sporoči v komentarju.

planer_blog

Na zadnjo platnico si prilepim še nekaj samolepilnih listkov, ki zmeraj pridejo prav in so tako zmeraj pri roki! 🙂

zadnja_stran

In planer je pripravljen na novo leto! 😉

 

p.s. Moj letošni planer je retro.

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

2 Comments
 • Lana
  Posted at 17:14h, 10 januarja Odgovori

  Super planer! Ima mogoče še kakšen mesečni pregled? 🙂

  • Maja
   Posted at 19:53h, 10 januarja Odgovori

   Hvala Lana! Planer ima na začetku letni koledar na dveh straneh, mesečnega pa (še) nima. Morda bi bilo priročno printan mesečni pregled prilepit na pregrado in ga skupaj s pregrado prestavljati iz tedna v teden (evo še ena ideja 🙂 ).

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....