Rezultati ankete: kakšen je tvoj idealni planer?

Rezultati ankete: kakšen je tvoj idealni planer?

Anketa še sicer ni zaključena, so pa tukaj že prvi vmesni rezultati. 🙂

Kaj ti je pri planerju najbolj pomembno?

Skoraj polovici anketiranih je pri planerju najbolj pomembna razporeditev dnevov in ravno temu se bova pri novem planerju še posebej posvetili. Pričakuješ lahko nekaj novosti, seveda pa nikakor ne bova zanemarili videza ali kakovosti.najbolj_pomembno

Kakšna razporeditev dnevov v manjšem planerju ti najbolj ustreza?

Definitivno najbolj zaželena razporeditev je teden na dveh straneh. To bova v planerjih za 2016 zagotovo ohranili. Je pa še kar nekaj idej, ki jih na tem mestu sicer ne bom izdala, vsekakor pa lahko pričakuješ planerje z razporeditvijo tedna na dveh straneh, pri čemer bodo imeli vsi dnevi enako prostora. razporeditev_dnevob

Kakšna velikost planerja je zate najbolj praktična?

Točne mere novega planerja Črna ovca 2016 so še v procesu odločanja, vendar pa lahko pričakuješ velikost med A5 in A6, kateri sta se v anketi izkazali tudi za najbolj zaželeni.

velikost_planerja

Drugi predlogi in želje za planer 2016

Prijetno presenečeni sva bili nad dodatnimi predlogi in idejami, ki ste jih podali tako preko ankete, kot tudi preko elektronske pošte. Dobili sva še kar nekaj novih idej in upoštevali jih bova kar v največji meri!

 

Vaš odziv je bil zares super! Pozitivni odziv in vaše želje mi dajejo dodatno energijo in motivacijo, da se v naslednjem letu potrudim še bolj in od sebe dam vseh svojih 100%. Hvala vsem, ki naju podpirate in sodelujete v razvoju novih planerjev!

 

Vsi, ki bi še želeli sodelovati v anketi, pa še niste, jo lahko še zmeraj izpolnite tukaj.

 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....