Novo v portfoliu: spletna trgovina Ka-anilor

Novo v portfoliu: spletna trgovina Ka-anilor

Z veseljem predstavljam čisto svežo spletno trgovino podjetja Ka-anilor, ki sva jo ustvarili s Sanjo. Gre za spletno trgovino z naravnimi sušenimi priboljški za pse, brez konzervansov, ojačevalcev arome, umetnih barvil in sušenih na tradicionalen način. Idejo o lastnih priboljških je Sara (lastnica spletne trgovine) začela razvijati ob pridobitvi prvega kosmatinca, ki mu je želela ponuditi le najbolj kakovostne in zdrave priboljške oz. žvečke. Po nekaj letih izkušenj in raziskovanja je končno realizirala svoje sanje in na trg poslala zdrave sušene priboljške za pse.

Za podjetje sva oblikovali logotip, ki na igriv in simpatičen način predstavlja podjetje in njihovo usmerjenost k naravnemu. To je bilo tudi glavno vodilo pri oblikovanju spletne trgovine. Največ pozornosti sva namenili njeni funkcionalnosti, preglednosti in vizualni privlačnosti.

Na prvi strani so na voljo najnovejši, najbolj prodajani in najbolj priljubljeni izdelki. Obiskovalci lahko (trenutno) izbirajo med tremi vrstami sušenih priboljškov: govejimi, piščančjimi in svinjskimi. Na posamezni strani izdelka so na voljo podrobne informacije o izdelku in morebitne dodatne fotografije. Za nakup je potrebnih le nekaj korakov, v katerih je treba izbrati naslov za dostavo, način dostave in način plačila.

Obiskovalci si v trgovini lahko preberejo tudi informacije o proizvodnji, o samem podjetju in spoznajo nekaj uspešnih tekmovalcev različnih kinoloških disciplin, ki zaupajo izdelkom Ka-anilor.

Trgovina je prilagojena tudi za mobilne naprave, tako da bodo na svoj račun prišli tudi tisti, ki bi do nje želeli dostopati kar preko svojega mobilnega telefona ali tablice (ali celo TV-ja). Trgovina je v celoti prevedena v slovenščino.

 

Zraven spletne trgovine sva oblikovali še vso potrebno dokumentacijo (račune, e-maile, predlogo za banerje, dokumentacijo za uporabo spletne trgovine za prodajalca ipd.), vizitke, embalažo in pripravili celostno grafično podobo (CGP). Natisnjene pa so bile tudi nalepke za dostavni kombi, majice in jumbo plakat.

Trgovino si lahko ogledate na www.ka-anilor.si ali v portfoliu.

p. s. Izdelke sem tudi preizkusila, no to nalogo sem prepustila kar Chilli. Med testiranjem se ni pustila motiti, rep pa se je pospešeno pozibaval sem ter tja. Iz tega sklepam, da je bil test več kot uspešno opravljen. 🙂

 

Trenutno sprejemam nove projekte! Če potrebuješ grafično oblikovanje, postavitev ali obnovo spletne strani, spletne trgovine ali bloga me kontaktiraj.

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....