Kaj bi vsaka ženska morala imeti v svojem delovnem kotičku

Kaj bi vsaka ženska morala imeti v svojem delovnem kotičku

Glede na to, da sem med tistimi, ki za pisalno mizo preživijo dober del dneva, sem se odločila sestaviti seznam nepogrešljivih stvari, ki bi jih »morala« imeti vsaka ženska v svojem delovnem kotičku (no ali pa vsaj nekatere). 🙂

 

Pijača

O tem, kako zelo pomembno je, da spijemo dovolj tekočine, sploh ne bom govorila. Voda je pri meni vsak dan prva izbira. Glede na letni čas in počutje pa ji občasno družbo delajo še limonada, kava, čaj, sok… 🙂

 

Prigrizki

Za tiste kritične trenutke, ko napade lakota ali močno upade energija, je dobro pri roki imeti prigrizke. Piškot ali dva, košček čokolade ali kakšna bolj zdrava alternativa kot npr. sadje, oreščki, energijske ploščice so lahko v najbolj kritičnih trenutkih nepogrešljivi. 🙂 Za svež dah in dober okus pa pride prav tudi kak žvečilni gumi.

 

Planer, kos papirja, pisalo

Moj zvesti pomočnik je zagotovo planer, v katerega planiram praktično vse. Zraven planerja se na mizi najde še Akta, v kateri pa hranim zapiske, skice in pomembne informacije za vsak posamezni projekt na katerem trenutno delam.

 

desktop_0025

 

Krema za roke

Še posebej v mrzlem delu leta je krema za roke nujna. Prav pa pride tudi v drugem, toplejšem delu leta, ne le za roke, ampak tudi, kadar je koža na tvojih nogah suuuper suha ali so konice las videti izsušeno. 🙂

 

Gumica za lase, špangice

Čeprav ti je zjutraj popolnoma uspelo ukrotiti lase in si videti popolno, se na poti ali v osmih urah lahko zgodi marsikaj. V večini primerov, ko ne izgledaš več ok, ali sta dež in sonce naredila svoje, so najboljša rešitev za daljše lase čop, figa ali kita, na krajših pa lahko čudeže naredi že ena špangica.

 

Balzam za ustnice

Balzam za ustnice ali šminka se najverjetneje najde v vsaki ženski torbici, prav tako pa pride/ta prav tudi v delavnem kotičku. Če ne maraš že pripravljenih balzamov, ga lahko nadomestiš s kokosovim maslom ali medom.

 

Slušalke

Če je v pisarni glasno, potrebuješ svoj mir ali si le želiš malo dobre glasbe, so slušalke super rešitev!

 

Makeup torbica z najnujnejšo opremo

Od kozmetike so v takšni torbici koristni: korektor, robček ali papir za mastno kožo, šminka in mini maskara. In ker nikoli ne veš kdaj te lahko presenetijo tisti dnevi v mesecu, poskrbi, da imaš na zalogi še potrebne ženske pripomočke. Za osvežitev pa ne pozabi še na deodorant in parfum.

 

To so moji predlogi, če se pri tebi najde še kaj, deli z nami! 😉

 

 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....