5 načinov, kako začeti jutro

5 načinov, kako začeti jutro

Voda z limono

Nekaj kapljic limone v kozarec mlačne vode je super za začetek dneva, požene kri po žilah in te dokončno prebudi.
 

Joga ali druga rekreacija

Že nekaj minut rekreacija takoj zjutraj se lahko pozna čez cel dan. Joga je zame za začetek dneva zelo pomembna, tukaj pa je še nekaj mojih najljubših videov:

 

Meditacija

Za meditacijo je dovolj že nekaj minut, 5 ali 10 minut je lahko ravno prav za meditacijo in čudovit začetek dneva. Moja najljubša aplikacija za meditacijo je Headspace (iPhone, Android). Ta aplikacija je super za vse, ki ob meditaciji potrebujemo še nekaj pomoči, da ne zatavamo. 🙂

 

Zajtrk in kava / čaj

Brez zajtrka, kave in čaja seveda ne gre. Če nisi tip, ki bi si zjutraj pripravil/a zajtrk, si ga pripravi že večer prej. Pripraviš si lahko tudi granolo in vanjo zjutraj dodaš le še mleko ali jogurt in zajtrk je pripravljen. Moji dve verziji granole sta njami in enostavni za prirpavo: prva in druga.

 

Planiraj in napiši top tri opravila, ki jih moraš opraviti

Izberi le tri, maksimalno pet opravil, ki jih moraš nujno opraviti. Druge (če jih imaš) pa si lahko zapišeš kot tiste, ki niso tako nujne. Pripravila sem že dnevni natisljiv planer, ki ga lahko natisneš in si z njim pomagaš pri planiranju posameznega dne.

 

To je mojih 5 načinov, kako se začne moje jutro, da je dan produktiven in uspešen. Kako pa se začne tvoj dan?

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

4 Comments
 • Sabina
  Posted at 07:24h, 08 oktobra Odgovori

  Ooo super aplikacija za meditacijo 🙂 sem zadnje čase kar iskala take zadevice, na aplikacijo za mobi pa se, norčika jaz, sploh nisem spomnila :))

  • Maja
   Posted at 07:37h, 08 oktobra Odgovori

   Tale aplikacija je res super za vodeno meditacijo. Ima še zelo nazorne animacije, tako da je vse skupaj še malo lažje. Upam, da ti bo všeč! 🙂

   • Sabina
    Posted at 06:57h, 09 oktobra Odgovori

    Res je všečena aplikacija! :)) Zaenkrat sem navdušena 😀 zanimivo je narejena :))

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....