9 trikov za Instagram Stories

9 trikov za Instagram Stories

Želiš izboljšati Instagram Stories? Tukaj najdeš nekaj trikov, ki jih morda še ne poznaš! 🙂

Ko je Instagram naznanil novost – Instagram Stories, sem bila kar malo razočarana. Čeprav sem preizkušala SnapChat, mi nikakor ni bil všeč… pa sem vseeno preizkusila še Instagram Stories, ki so me navdušile.

Če še nisi preizkusil/a, potem je zadnji čas, da preizkusiš! 🙂 Pa še zabavno je – izgleda kot Instagram vlog, vsak tvoj prispevek pa izgine po 24 urah.

 

9 trikov za Instagram Stories

 

1. Ustvari osenčeno besedilo v Instagram Stories

Najprej napiši želeno besedilo v eni barvi, nato pa ponovi identično besedilo še z drugo barvo. Nato plasti razporediš drugo na drugo, tako da sta rahlo zamaknjeni in ustvarita osenčeno obliko besedila.

 
Create a Drop Shadow Effect on Your Text in Instagram Stories
 

2. Dodaj heštag v Instagram Stories

Klikni na ikono za stickers, izberi heštag in vpiši želenega. Če potem v Instagramu pogledaš na vsebino tega heštega, najdeš med Stories tudi svoj prispevek.

 

Add Tags in Instagram Stories Add Tags in Instagram Stories

 

3. Omeni druge instagramovce v Instagram Stories

Izberi “Aa” ikono in začni besedilo z @ nato pa nadaljuj z uporabniškim imenom instagramovca, ki ga želiš omeniti. Pojavile se ti bodo tudi osebe, med katerimi lahko izbiraš.

 

 

4. Prilagodi barvo v Instagram Stories

Tapni marker ali “Aa” ikono in spodaj se ti prikažejo v krogcih različne barve. Če nato tapneš in zadržiš prst na posamezni krogec, lahko barvo prilagodiš.

 


 

5. Obarvaj celoten zaslon z eno barvo v Instagram Stories

Tapni na marker in izberi želeno barvo. Nato tapni in zadrži prst na ekranu 1-3 sekunde, da se ti celoten zaslon obarva z izbrano barvo.

 

 

6. Naloži fotografije ali videoposnetke v Instagram Stories

Na koraku v stories, kjer lahko posnameš novo fotografijo ali posnameš video, preprosto povleci po zaslonu navzgor ali navzdol in v spodnji vrstici se ti bodo prikazale fotografije/videe iz predhodnih 24 ur, ki jih lahko uporabiš v Stories. Izberi želeno in objavi.

 
 

7. Preveri uspešnost tvojih Instagram Stories

Odpri svojo zadnjo objavo (story) in povleci po zaslonu navzgor. Skupaj s številom ogledom, lahko vidiš tudi instagramovce, ki so si ogledali tvoj prispevek.

 

 

8. Pavza, preskoči, predhodna objava in preskoči vse objave določene osebe v Instagram Stories

Če želiš preskočiti objavo, tapni na desno stran zaslona in prikazala se bo naslednja objava. Nazaj se vrneš, da tapneš na levi polovici zaslona. Da začasno ustaviš objavo (pavziraš) tapni kjerkoli na zaslonu in zadrži.

 

9. Skrij objave posemeznega uporabnika v Instagram Stories

Če ti objave določene osebe niso všeč, jo lahko preprosto izključiš iz svojega feeda – tapni in zadrži prst na profilni fotografiji in tapni “Mute…”.

 

So ti všeč Instagram Stories? Poznaš še kakšen trik, ki bi ga lahko dodala?

Povežimo se še na Instagramu. 🙂

 
p.s. danes je na mailingu izšla tudi nova predloga za planiranje blogov za Julij, če ne veš o čem govorim, preveri tukaj.
 
 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....