Črna ovca. Planerji za 2015.

Črna ovca. Planerji za 2015.

mediji

Verjetno ni skrivnost, da je planer moj vsakdanji spremljevalec in ker lansko leto nisem odkrila pravega zase, sem se odločila, da ga oblikujem kar sama (več). En izvod pa je pristal tudi pri Sanji in jo prepričal, da ga ja začela tudi sama uporabljati (čeprav najprej ni bila navdušena nad planiranjem).

 

Ob kavi so se nato začele razvijati ideje o tem, da bi oblikovali in ustvarili čisto posebne planerje. A ni ostalo samo pri idejah! Danes vam z veseljem predstavljam čisto svežo kolekcijo planerjev Črna ovca, s katerimi boste prišle na račun vse tiste, ki si v letu 2015 želite planirati v stilu. O čem govorim? Ta teden je svoja (virtualna) vrata odprla najina spletna trgovina Črna ovca, za katero sva oblikovali črno-belo kolekcijo planerjev z lastnim, unikatnim in atraktivnim dizajnom. Veliko pozornosti sva namenili tudi njihovi praktičnosti, zato sva poleg priročne velikosti, poskrbeli tudi za spiralno vezavo in praktično snemljivo pregrado. Notranjost planerja je razporejena po tednih na dveh straneh, zato je vsak teden lepo pregleden in tako tudi organizacija veliko lažja.

 

In zakaj Črna ovca? Ker je črna ovca tista, ki izstopa, je drugačna od večine in ima prepoznaven stil. In ker je črna prav tako zabavna, živahna, pisana in ima svoj značaj.

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

No Comments

Post A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.