Moje najljubše aplikacije za Instagram

Moje najljubše aplikacije za Instagram

Moje najljubše aplikacije za Instagram

Instagram, Instagram…
Moje najljubše omrežje.
Verjetno zato, ker sem bolj vizualni tip.
In seveda zato, ker je nastala že lepa skupina ljudi, katerih z veseljem spremljam njihove zgodbe.
Katere je pa tvoje najljubše omrežje?
 
Moje najljubše aplikacije za Instagram
 
Ne glede na to pa uporabljam nekaj aplikacij, ki mi pomagajo pri objavah na Instagramu. In niso nobena skrivnost, danes jih delim s tabo!
 

1 | Za načrtovanje vsebin

Vsebine običajno načrtujem vnaprej, seveda pa to ne velja 100% zmeraj. Načrtujem vsaj osnovne tematike in zato potrebujem tudi fotografije, ki jih lahko vnaprej pripravim. Ko je čas za objavo je zame tako veliko lažje, če že imam pripravljeno fotografijo in tematiko. Popolnoma se lahko posvetim namreč vsebini.
 
Za načrtovanje tako uporabljam aplikacijo Asana – ja, kot tudi za vse ostale moje projekte. 🙂 Najprej dodam tematike, preverim ali so za načrtovano obdobje kakšni prazniki in nato vse dodam v Asano. Ko imam še fotografije, pripnem še te, tako da je vse na enem mestu.
 

2 | Za načrtovanje objav

Vsako objavo objavim ročno.
Seveda.
Zjutraj imam največ navdiha za pisanje, zato takoj zjutraj zapišem besedilo za načrtovano objavo. Fotografijo in besedilo nato dodam v Planoly aplikacijo, nastavim čas objave in imam novo objavo pripravljeno.
 
Kaj je pri tem najbolje, zraven tega, da lahko ustvarjam, ko imam največji navdih? 1 – da lahko besedilo natipkam na računalniku, 2 – da lahko nastavim čas za “opomnik” objave in tako odmislim kot opravilo.
 
Podobna aplikacija je tudi Later, ki ima bolj ali manj enake funkcionalnosti.
 

3 | Za editiranje

Zaradi mojega dela najpogosteje za urejanje fotografij uporabljam Adobe Photoshop, zato mi je tudi najlažje fotografije urediti v Photoshopu.
 
Pogosto pa se zgodi, da sem na poti ali enostavno nočem biti za računalniku in fotografije uredim kar na mobilniku. Če je potrebno iz fotografije odstranim kakšen odvečen delček, uporabim aplikacijo TouchRetouch (Itunes, Google Play). Nato pa jo uredim še v aplikaciji Snapseed (Itunes, Google Play).

 
Katere so tvoje najljubše aplikacije?
 
Če še ne poznaš in te zanima več o Instagramu, sem pripravila tudi cel spletni tečaj: Instagram za male podjetnike
  

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....