Nova spletna stran: PsiHara

Nova spletna stran PsiHara

Nova spletna stran: PsiHara

Ena izmed najljubših stvari pri mojem delu in ustvarjanju novih spletnih strani je spoznavanje novih vsebin, novih podjetnikov in pri vsem tem, noben projekt ni enak prejšnjemu. Čeprav proces morda deluje podobno, je vsak projekt zgodba zase in zmeraj uživam v ustvarjanju novih online vizualnih podob in spletnih strani.
 
Tokrat sem imela čast spoznati PsiHaro, za katero stoji Tina:


 
In danes z veseljem predstavljam čisto svežo spletno stran PsiHara (terapije in svetovanje)! Tina iz PsiHara je pred nekaj časa stopila v stik z mano z željo po spletni strani, ki bo dobro predstavila njeno delo, bo pregledna in dobro organizirana… Nastala je spletna stran, na kateri obiskovalci najdejo ogromno uporabnih vsebin.
 
Nova spletna stran: PsiHara
 
Cilj vsake spletne strani je med drugim tudi ta, da je stran pregledna in vsebina dobro razporejena. Obiskovalec pa se po spletni strani sprehaja enostavno, intuitivno, brez razmišljanj in vsebine hitro najde. Na prvi pogled se morda zdi logična zadeva, pa vendar je za dobo organizirano vsebino, potrebnega kar nekaj dela in načrtovanja.
 
Psihara
 
Posebnost spletne strani PsiHara, so tudi ikone, oblikovane za posamezno storitev, ki že na prvi pogled predstavijo storitve.
 
Psihara
Predstavitev posameznih storitev in možnost naročila:
Psihara
Knjižnica znanja, kjer je obiskovalnicu na voljo ogromno gradiv, virov in koristnih informacij:
Psihara

Psihara

Psihara

Celotno galerijo pa si lahko ogledaš v portfoliu ali direktno na spletni strani psihara.si
  

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....