Nova spletna stran Strletova kmetija | MOD BUTIČNA AGENCIJA
15272
post-template-default,single,single-post,postid-15272,single-format-image,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Nova spletna stran Strletova kmetija

Nova spletna stran Strletova kmetija

Nova spletna stran Strletova kmetija

Danes imam zate nekaj zelo sladkega!!
 
Prejšnji teden je namreč zaživela nova spletna stran – Strletova kmetija. Danes pa te popeljem v zakulisje in ti predstavim novo spletno stran.
 
Preden pa začneš, ti svetujem, da si za spremljavo privoščiš še sladoled. 🙂
 
Pa najprej o Strletovi kmetiji:


 
Nova spletna stran Strletova kmetija
 
Stran se rahlo razlikuje od drugih. Na vstopni strani uporabnik najprej izbere v kateri kotiček Stletove kmetije želi pokukati najprej.
 
Strletova kmetija
 
Vstopna stran TaStrletovega sladoleda je zagotovo med bolj posebnimi in obiskovalca ne pusti zdolgočasenega. Vse grafike in animacije naredijo stran še bolj posebno!
 
Padajoči oreščki in sadje, migajoči okusi in nagajivo migajoča Mila in Lenart obiskovalca zagotovo ne pustijo ravnodušnega. 🙂 Interaktivna vstopna stran omogoča, da se na strani obiskovalec malo poigra med različnimi okusi in si ogleda vse, kar ponuja Strletova kmetija. Deluje kot mini “igra”, ki obiskovalca popelje v spletno stran. V tem stilu so tudi vsi TaStrletovi sladoledi!
 
Strletova kmetija
 
Vsak okus ima pri Strletovih svojo zgodbo in v tem stilu sem tudi na strani želela predstaviti posamezni okus sladoleda.
 
Strletova kmetija
 
Za na piko na i, pri posameznem okusu lahko obiskovalec doda še svojo sladko zgodbo o TaStrletovem sladoledu ali si prebere obstoječe.
 
Strletova kmetija
 
Strletova kmetija
 
Ne manjka pa tudi zgodba Strletove kmetije, kaj ponujajo in kako se je pravzaprav vse skupaj začelo.
 
Strletova kmetija
 
TaStrletov sladoled je možno dobiti na različnih lokacijah, zato sem na strani dodala tudi zemljevid lokacij, tako da obiskovalec hitro najde informacijo, kako najhitreje do sladoleda.
 
Strletova kmetija
 
Poskrbela pa sem tudi seveda za grafike, ob najavi spletne strani na družabnih omrežjih (tokrat malo bolj pestro z migajočim gif):
 

 
Strletova kmetija
 
Strletova kmetija
 
Več pa si lahko ogledaš v portfoliu ali obiščeš kar spletno stran na www.strletova-kmetija.si
  

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Napiši komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.