Pomodoro natisljiv seznam opravil

Pomodoro natisljiv seznam opravil

Za delo že kar nekaj časa uporabljam tehniko pomodoro. In ker se zmeraj izkaže, vztrajam pri njej. Tehnika je odlična saj sem z njo bolj produktivna in mi hkrati meri porabljen čas.

 

Če še ne poznaš, na kratko gre za tehniko izmenjave 25 min osredotočenega dela in 5 min odmora, kar je vse skupaj pomodoro cikel. Več o tehniki pomodoro si lahko prebereš v objavi Tehnika pomodoro za večjo produktivnost.

 

Za beleženje vse pomodoro ciklov pa se mi je še zmeraj za najboljše izkazalo, da si zaključene pomodoro cikle zapišem kar na list. Na koncu dneva pa seštete ure vpišem še v posebno tabelo. Ta list je običajno kar navaden list papirja, zaradi prevelike zmede in nepreglednosti pa sem se odločila, da si oblikujem list, na katerega bom zapisovala opravila in porabljene pomodoro cikle. Verjamem, da bo koristil še komu, zato sem se odločila, da ga delim tudi na blogu. 🙂

 

Primeren je za dva različna projekta, vpišeš pa lahko vse do 8 opravil za posamezni projekt. Na koncu pa označiš še vsaki zaključen pomodoro cikel (vse do 16, kar je na koncu za 8h dela).

pomodoro-to-do

 

 

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....