4 razlogi zakaj potrebuješ spletno stran za svoj biznis

4 razogi zakaj potrebuješ spletno stran za tvoj biznis

4 razlogi zakaj potrebuješ spletno stran za svoj biznis

Sploh ni pomembno s čim se ukvarjaš, spletna stran je dandanes potrebna za vsako storitev ali izdelek(e), ki ga ponujaš. Pogosto (in zmeraj manj) velja prepričanje: če je tvoj biznis offline in so stiki s strankami večinoma osebni/fizični, potem ne potrebuješ spletne strani. Pa ni čisto tako.

Spletna stran je zelo dobrodošla in ti lahko zelo koristi. 4 razloge, kako pa ti predstavim v tem prispevku.

4 razogi zakaj potrebuješ spletno stran za tvoj biznis

4 razlogi zakaj potrebuješ spletno stran za svoj biznis

 

1 | Zgradiš zaupanje s strankami in potencialnimi strankami

Nova potencialna stranka se mogoče ne bo odločila za tvoje storitve prvič, ko bo slišala zate. Morda bo potrebovala nekaj časa, da te bolje spozna.
In kaj je bolje kot to, da vse informacije najde že na spletni strani?
Dobi občutek o tebi, te spozna, spozna tvoje storitve ali izdelke… e vse javno objavljeno se lahko zgradi tudi večje zaupanje.

Z dodatnimi blogi, nasveti, brezplačno pomočjo pa lahko še dodatno zgradiš na zaupanju + ker je vse javno objavljeno, je vrednost tega še nekoliko velja (ne skrivaš dobrih informacij).

 

2 | Prihraniš čas

Ja, prihraniš lahko ogromno časa!
Pogosta vprašanja, ki jih dobivaš v svojem biznisu, lahko uporabiš za informacije, ki jih deliš na spletni strani. Ne nujno kot pogosta vprašanja, ampak bolj kot predstavitvene informacije. Zraven tega lahko na spletni strani objaviš tudi vse info, za katere že veš, da jih tvoje stranke potrebujejo.

Npr. če imaš joga studio, lahko na spletni strani objaviš urnik vadb in se tako izogneš obveščanju in dodatni zmedi, če nekdo zgreši tvoje sporočilo.

Ok, kaj pa če šele začenjam in nimam teh vseh vprašanj? Nič hudega. Postavi se v čevlje stranke in razmisli, kaj vse bi bilo super uporabno na spletni strani. Je to urnik, cenik, nasveti, dodatne ideje, informacije o storitvah ali izdelkih…?

 


Morda te zanima še:

 


 

3 | Postaneš bolj najdljiv in prepoznaven

Splet je odlično orodje, ki ti lahko pomaga, da te stranke in potencialne stranke najdejo in spoznajo. Tudi, če še nikoli nisi bile v stiku s teboj.

Če imaš svojo spletno stran, ki je dobro SEO optimizirana, te bodo iskalniki uvrščali višje med iskanimi rezultati in tako pomagali, da te čimveč ljudi najde in spozna.

 

4 | Deliš kar želiš in imaš nadzor nad vsebino

Imeti spletno stran, dandanes pomeni, da imaš svoj (online) dom. V tem domu le ti odločaš o vsebinah in na kakšen način bodo prikazale. To pomeni, da lahko svojo zgodbo deliš točno tako, kot jo ti zaznavaš in točno tako kot v resnici je.

  

Želiš nedeljske novičke? + brezplačen dostop do vseh freebies.
JA, SEVEDA! >>

Ni komentarjev

Komentiraj

Proti spamu uporabljam Akismet. Več....